„Velencei álom” esküvő

Az olaszországi Velencéről mi is juthat az eszünkbe először? A karnevál, a cölöpökre épült város, mely az év bármely szakaszában telis tele van turistákkal. A legtöbben a karnevál idején látogatnak Velencébe, hogy megtapasztalják milyen is az utcákon hömpölygő színes ruhás, tollakkal, flitterekkel borított, csillogó maszkok mögé bújt tömeggel közösen ünnepelni a karnevált és végignézni az azt kísérő tűzijátékot. De Velence nem csak ekkor csodás…

C&D-14.08-123

Egy kedves német pár meghívására érkeztem az olaszországi Velence közeli villába, ahol egy kisebb családi jellegű 2 napos esküvői fotózásra kértek fel nyár végén.

Az első napon a helyi hivatalban tartották a polgári szertartásukat, mely után közösen indultunk útnak busszal és meg sem álltunk Velencéig.

1

Ezt követően az ifjú pár, a család és jómagam vízi taxira szálltunk és egy csatorna túrán vettünk részt. Nincs is jobb módja annak, hogy megtapasztaljuk Velence csodálatos világát, minthogy teszünk egy kört egy hajóval. A fények, a szebbnél szebb épületek, a szűk kis csatornák mind tele vannak meglepetésekkel. Fantasztikus élmény volt, melyeket képekben is sikerült megörökítenem.

C&D-14.08-106

C&D-14.08-110

A túra után elmentünk a város utcáira fotózni a párral, ahol persze betekintettünk egy tipikus velencei maszkokkal teli boltba is.

C&D-14.08-144

C&D-14.08-147

Majd a napot olasz ízekkel megspékelt vacsorával zártuk egy gyönyörű 5 csillagos szálloda teraszán, mely a vízpart mentén helyezkedett el.

C&D-14.08-133C&D-14.08-161

A második napot a villa épületében töltöttük, ahol szintén sor került egy nagyon hangulatos és megható szertartásra családi körben.

Christiane&Dominik-13

A „kötelező” program után egy kicsit kötetlenebb lett az este, elmentünk a villa területén fotózni a párral, majd egy laza 6 fogásos szintén tipikus olasz vacsorán vettünk részt. (Nem tudom, hogy bírnak ennyit enni, de ez Olaszországban szokás, mint megtudtam… :))

Christiane&Dominik-230

Christiane&Dominik-178

Christiane&Dominik-250 Christiane&Dominik-240

Christiane&Dominik-324

Write a Reply or Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.