Szolgáltatások

eskuvo

Esküvői fotózás

Az esküvő napja két összetartozó ember életének egyik legfontosabb és legszebb állomása. Minden ifjú pár álma, hogy ez a nap tökéletes legyen,
a feledhetetlen pillanatok örök emlékként kísérjék végig életüket. Az ifjú párról készített professzionális fotók hozzájárulnak majd ahhoz, hogy az emlékek évek múlva is életre keljenek.

babafoto

Baba-, gyermek- és családfotózás

A legszívesebben kisbabákkal és gyermekekkel dolgozunk, nagyon hálás feladat egy boldog, mosolygós baba pillanatnyi megörökítése. A kisbaba fotója egy egész életen át elkíséri a családot, a legnagyobb népszerűségnek éppen a babás képek örvendnek a családi fotóalbumban. Legyen büszke anyuka és apuka, vagy éppen nagyszülő!

portfolio

Portréfotózás

Kiváló minőségben elkészített portréfotóink hozzájárulnak mind személyes, mind üzleti céljainak megvalósításához. A fotók elkészítéséhez különleges, egyszerű vagy akár extra környezetet találunk, hogy a fényképe még egyedibb legyen!

Önt melyik szolgáltatásunk érdekli? Kattintson rá, és tudjon meg többet!

Esküvői videó

Videofilm készítés

Esküvő? Születésnap? Aranylakodalom?
Céges rendezvény, konferencia?
Termékbemutató? Reklámkisfilm?
Receptfilmkészítés?

Válassza a Szeiler Stúdiót!

Grafikai munkák, kiadványszerkesztés

Grafikai munkák

Több éves szakmai gyakorlattal és számos színvonalas referenciamunkával a hátunk mögött várjuk megrendelését, legyen szó névjegykártyáról, meghívóról, ültető kártyáról, prospektusokról, valamint könyvek szerkesztéséről és nyomdai kivitelezéséről.

Óvodai, iskolai, ballagási fotók

Óvodai, iskolai, ballagási fotózás

Képeink letisztultak, a kép főszereplői a fontosak, az óvodás vagy iskoláskorú gyerek, aki élete egyik fontos állomásához érkezett.
Elfeledtük a régimódi beállításokat, a zavaros háttereket!
A Szeiler Stúdió a legjobb választás óvodájának és iskolájának, amennyiben Ön elégedett szülőket szeretne látni.