Óvodai, iskolai, ballagási fotózás

Ki is lehetne nagyobb kincs egy család számára, mint gyermekei? Amikor gyermekünk születik, az ő életének szenteljük magunkat is! Éppen ezért szeretnénk cseperedő, fejlődő életük minden fontos pillanatát megörökíteni. Ez megnyilvánulhat óvodai szerepek, ballagási felvételek, életük állomásainak kiemelkedő pillanatainknak megörökítésében! Ezek a pillanatok csodálatos formában, különleges hangulatban megörökíthetőek kellő szakértelemmel, odafigyeléssel, fantáziával és rengeteg kreativitással. Ezek a képek letisztultak kell, hogy legyenek, a főszereplő, életünk egyik legfontosabb szereplője: gyermekünk a legszebb, legfontosabb helyett kell, hogy betöltse ezeken a fotókon.

12973041_1298244156858470_8753179001331948842_o

A gyerekek óvodás ballagásai, a színdarabok, az előadások, a szerepek, az első vagy éppen utolsó nap az iskolában mind-mind remek témakört és hangulatot biztosítanak egy kiváló fotózáshoz! Korszerű felszereléssel, kiváló szakmai és technikai hátérrel teljesen elfelejthetjük a régimódi, rosszul beállított fotókat, valamint a zavaros, életlen, szürke háttereket. Az általunk készített fotók, vagy éppen egész fotósorozatok mindazt a felhőtlen örömet és vidámságot fogják visszaadni, ami ezeken az eseményeken, gyermekünk életének főbb állomásain jelen vannak. Játszunk a színekkel, a fényekkel a beállításokkal, helyszínekkel, hogy a végeredmény maradéktalan megelégedettséget nyújtson.

Mindebben a Szeiler Stúdió a legjobb választás, hogy ezek az események is fontos szerepet, helyet foglaljanak el a családi fotóalbumokban! Számunka is a megrendelő a legfontosabb, ezért az elő és háttérmunkát is mi végezzük el a csomag részeként és szállítjuk le határidőn belül!