Esküvői fotózás a napsütötte Toszkánában

Nagy vágyakkal és lelkesedéssel indultam neki az útnak, hiszen az olasz toszkán vidék rengeteg szépséget rejt magában és nagyon szerettem volna a vidék hangulatát az esküvői fotóimon visszaadni. De milyen is a tipikus toszkán vidék? Aranysárga búzaföld, hullámzó dombok, olajfa ligetek, szőlő ültetvények, magasba nyúló tuja sorok a farmokhoz vezető úton… De erről árulkodjanak az esküvői képek! :)

Eugenia&Sebastian-354

A német-orosz esküvő egy hangulatos toszkán farmon volt, családias környezetben. Az esküvő előtti napon érkeztem, hogy feltérképezhessem a helyszínt és mindent leegyeztessek a párral a másnapi fotózásról. Délelőtti készülődéstől hajnalig fotóztam.

 

Szinte nincs olyan esküvői fotózás, ahol ne ütköznék akadályba, de ezek leküzdése számomra nem probléma :) Itt a 35 fokos hőség mellett a legnagyobb ellenségünk a szélvihar volt. A polgári szertartás kinti helyszínen zajlott, háttérben természetesen a csodás toszkán tájjal. Nehézség főleg a násznép és a pár részéről volt, hiszen a szél felkavarta a port, amitől egy picit nehéz volt koncentrálni. De szerencsére ez a fotókon nem látszik. :)

 Eugenia&Sebastian-192

Ezt követően mentünk a kreatív fotózásra a farm körül. Itt megragadtam az alkalmat és minden olyan részletet lefotóztam, ami a vidéket jellemzi, természetesen középpontban a párral.

 Eugenia&Sebastian-384

Eugenia&Sebastian-401

Az időjárás miatt a farmon lévő pajtában volt az esküvői vacsora, melyet egy olasz család készített el a helyszínen. Felejthetetlen illatok és ízek mellett a helyi borokat is megkóstolhattuk.

 Eugenia&Sebastian-476

Eugenia&Sebastian-601

Nagyon örültem a lehetőségnek és nem csalódtam az olasz toszkán vidékben és ízekben! :)

Write a Reply or Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.