Egész napos esküvői fotózás

Sziasztok!

Most egy egész napos esküvői fotózást ismertetek Veletek, ebben remélem minden információt megtaláltok.

 

Személyes találkozás, tervezés

Ez az egyik legfontosabb része a fotózásnak. Megismerjük egymást személyesen, megbeszéljük a legapróbb részleteket az esküvői programmokkal kapcsolatosan.

 

Esküvői előkészületek fotózás 

Esküvői öltözés

Itt mindig észrevétlenül dolgozom, és minden egyes érdekes, fontos pillanatot megörökítek. Természetesen időben fogok érkezni, hogy az menyasszonyi ruhádról, cipődről, esküvői kiegészítőkről külön-külön is tudjak fotókat készíteni.

 

Polgári/Egyházi szertartás 

Templomi esküvő fotók

Ismét észrevétlenül háttérben dolgozom, és minden feledhetetlen pillanatot megörökítek. Készülnek fotók a varakozó vendégekről, ahogyan besétáltok a szüleitekkel vagy éppen egymással a vendégek között az esküvői gyűrü felhúzásáról és még sok szép esküvői pillanatról.

 

Csoportképek 

Esküvői csoporkép fotó

Tapasztalataim alapján a legjobb időpont az esküvői csoportképekre a szertartás után rögtön, mert itt még könnyen össze lehet fogni a násznépet. Minden féle esküvői csoportkép beállításra van lehetőség ebben természetesen segítek de ha van Vőfély vagy Ceremóniamester akkor Ők is készségesen szokták írányítják az esküvőre meghívott vendégeket.

 

Kreatív esküvői párfotózás 

Kreatív esküvői párfotózás

Mi is fontos a szerintem a színvonalas képekhez?

  • Idő

A jó munkához idő kell, én azt szoktam mondani hogy 1óra nettó fotózás elég kell, hogy legyen. Mindent megteszek, hogy ez idő alatt elegendő szép, egyedi képek készüljenek. Természetesen most az ideális körülményekről beszélek, kevesebb időnél is eddig mindig megoldottam a fotózást.

  • Ti és Én

Bármennyire is furcsa amit most mondok de fontos, hogy ne csak én akarjam a képeket hanem ti is, nem szabad félvárról venni mert a jó esküvői fotó mindig közös érdem igazi csapatmunka. Nagyon fontos, ahogy egymásra néztek, ahogy a kezeiteket tartjátok, és ahogy egymást megérintitek, ez is mindenképpen kell egy jó esküvői képhez de ebben is segíteni fogok! Na azért most nem kell megijedni :) mindig jó hangulatú fotózások szoktak lenni és biztos vagyok benne hogy veletek is így lesz.

  •  Tökéletes esküvői helyszín kiválasztása

Kívánom, hogy gyönyörű időnk legyen, de esős idő esetére nem árt, ha van egy „B” terv, egy fedett hely. Amennyiben van már valami elképzelés, szívesen veszem, ha megosztjátok velem, ha nincs, kereshetünk közösen is valamit!

 

Vacsora, lakodalom fotózás 

Esküvői tánc

Fotózni fogom az éttermet, a dekorált megterített asztalt, igény szerint pár ételt, a Vőfély vagy Ceremóniamester álltal szervezett játékokat az esküvői tortát, annak tálalását, a menyasszonytáncot és természetesen nem maradhatnak el a party-képek sem a lagzi legszebb legvicesebb pillanatairól.

Szerintem ennyi lenne a részemről dióhélyban. Bármi kérdésetek lenne foruljatok hozzám bizalommal.

 

Szeiler Gábor

fotográfus

 

 

 

Write a Reply or Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.